123ongedierte.nl

Anti mug? Wij hebben dé oplossing om muggen op een diervriendelijke manier uit uw huis, winkel, kantoor of magazijn te verjagen; muggenverjager Pest Reject 2000. Helemaal anti mug!

 

Anti mug verjager
Anti mug met de Pest Reject 2000
Anti mug

14 DAGEN GRATIS PROBEREN

Wij raden aan om per 30 m2 één Pest Reject 2000 te gebruiken voor een optimaal resultaat. Onze klanten bestellen gemiddeld 3 – 5 apparaten.

 

74.000+ KLANTEN UIT NEDERLAND EN BELGIE HEBBEN DANKZIJ DE ANTI MUG VERJAGER PEST REJECT 2000 GEEN LAST MEER VAN ONGEDIERTE EN INSECTEN!

Zij hoeven zich niet langer zorgen te maken over gepiep, geknaag en gezoem in hun woning of bedrijfspand. Waarom zou jij dat wel doen?

Bestel de Pest Reject 2000 anti mug vandaag nog en verjaag alle muizen, vliegen, spinnen, muggen, zilvervisjes, papiervisjes en ander ongedierte uit je woning of bedrijfspand!

Wil jij net als velen ook jouw succes met de Pest Reject 2000 delen? Laat het ons alsjeblieft weten via het contactformulier.

Lees hier wat onze klanten zeggen over de Pest Reject 2000

Zilvervisjes in alle kamers Recensie door Linda de B.
Van alles geprobeerd, niks werkte echt van die sprays enzo. Hebben 3 pest rejects in de stopcontacten nu sinds 3 weken. Sinds enkele dagen geen zilvervisje meer te zien. Goedkope oplossing dus voor de ergernis die ‘zilversjes’ heet ;). Levering was de volgende dag door postnl in een nette en stevige verpakking. Ben dus heel erg tevreden.

Spinnenplaag in huis Recensie door Arnoud
We hebben sinds 4 maanden een nieuwbouwwoning en hadden enorm veel last van (grote) spinnen. Hebben 7 pest reject geïnstalleerd in elke ruimte 1 en sinds 3 weken is er geen spin meer te zien. Ze zijn dus verjaagd. Super apparaat!! Zeker aan te bevelen dus aan iedereen.

muggen en vliegen Recensie door Eef
3 apparaatjes gekocht hier. Volgende dag had ik ze, direct in de stopcontacten gedaan en na zo’n 3,5 week geen mug en vlieg meer te zien of horen in huis. Prijs/kwaliteit dus perfect!

Muggen overlast in huis Recensie door Chantal
Vreselijke veel last van muggen in huis. Pest reject besteld, 5 x en in het stopcontact in de kamers gedaan. Resultaat is: GEEN muggen meer in huis. Dus geen geprik meer ’s nachts 😉 Toppie

Last van ongedierte (muizen en zilvervissen) Recensie door Cees C.
4 pest reject besteld. Netjes volgende dag geleverd. Na 3 weken geen last meer van muizen op zolder en zilvervissen in de slaapkamers. Top!

Muizen in woning Recensie door Jacques
Overal hadden we de muizen lopen, boven en beneden. We hebben 5 pest rejects geïnstalleerd in onze woning en het resultaat was…. muizen weg! GE-WEL-DIG. Gr Jacques

Fruitvliegjes Recensie door Inge B.
Overlast van fruitvliegjes in huis was vreselijk! 3 pest reject gekocht en fruitvliegjes waren na 2 weken allemaal weg. Wat een heerlijkheid. Super!

papiervisjes in huis Recensie door Ernst
hadden zeer veel last van papiervisjes in onze woning, ze liepen op alle kamers. Reeds 4 weken de pest reject in gebruik. 6 stuks in gebruik in elke kamer 1. We zien ze zo goed als niet meer, wat een enorme verbetering dankzij dit apparaat. Goede en snelle levering in deugdelijke verpakking ook. Wij zijn zeer tevreden dus!

muizen in huis Recensie door Agnes
maken gebruik van 5 pest rejects nu 2 weken, hoor het gepiep van de muizen niet meer en ik zie ze gelukkig ook niet meer. Superblij met het resultaat!! Hadden al jaren last van muizen en niks werkte. Levering was ook keurig de volgende dag in een goede verpakking. Wij zijn zeer blij met het resultaat!

zilvervisjes plaag in huis Recensie door Kevin
Gebruik deze apparaten nu 3 weken en het werkt super! Had veel last van zilvervisjes boven. Op de slaapkamers en ook vaak in de badkamer. Heb diverse sprays gebruikt maar dit werkte niet. Pest rejects kan ik iedereen aanraden! groetjes Kevin.

Zilvervisjes thuis Recensie door Kees van T.
3 pest rejects aangeschaft, op meerdere kamers in stopcontact gedaan en die smerige zilvervisjes eindelijk verdwenen. Had er al jaren last van maar zie ze nu niet meer.

Tegen vliegen Recensie door Inge S.
Werkt super tegen de vliegen in onze woning! Geweldige oplossing zo. Bedankt voor de snelle levering 123ongedierte!

Oplossing tegen vliegen Recensie door Kenneth
Sinds enkele weken gebruiken we met veel plezier de pest reject 2000. Hadden veel last van vliegen maar nu niet meer. Heb er 5 besteld en heb ze door het hele huis in het stopcontact geplaatst.
Goede service, snelle levering en gebruik van het apparaat is erg gemakkelijk. Ben dus zeer tevreden!

Vliegen weg Recensie door Rachel
Super verjager. Wij hadden veel last van vliegen in huis. 3 pest reject geïnstalleerd en na 2 weken amper nog een vlieg te bekennen. Hebben er ook 1 voor de caravan nu, werkt hetzelfde. Heel fijn!

Zilvervisjes slaapkamer/badkamer Recensie door Daniel
Door het gebruik van 3 pest rejects hebben wij de zilvervisjes in ongeveer 2 weken tijd verbannen uit ons huis. Een geweldige oplossing dus, goedkoop en makkelijk te gebruiken. Wij zijn er erg blij mee!!

muizen Recensie door Fam. van Mierlo
We hadden overlast van muizen, feitelijk door onze gehele woning heen. We gebruiken nu 5 weken, 5 van deze muizenverjagers en het werkt perfect! Wij zijn dus erg tevreden over het gebruik hiervan, je stopt hem in het stopcontact en klaar.

zilvervisjes overal Recensie door Jantine
Dankzij deze goedkope en simpele pest reject 2000 zijn wij voor een paar euro van deze smerige zilvervisjes afgekomen. We gebruiken 4 apparaten in onze woning, inmiddels al 5 maanden en nog steeds blijven ze weg. Bestelling was super, we hadden ze de volgende dag al in huis. De zilvervisjes waren na 2 a 3 weken verdwenen. Top!

spinnen Recensie door Agnes
Onze spinnenplaag is opgelost in onze nieuwbouwwoning middels deze spinnen verjager. Onze buren gebruiken de pest reject nu ook en hebben hetzelfde resultaat. We zijn er heel erg blij mee!

Pest Reject 2000 Recensie door Zilvervis
We hadden enorm veel last van zilvervisjes, in de badkamer, slaapkamer, eigenlijk overal wel. We hebben door het huis 4 van deze apparaten geplaatst en de zilvervisjes zijn compleet verdwenen. Werkt dus veel beter dan al dat chemische spul. Je stopt de pest reject in het stopcontact en klaar is kees, ideaal!

muis Recensie door Ernst
We hadden een muis in huis, hebben 2 pest rejects 2000 in het stopcontact gestoken en na 2 weken hebben we de muis niet meer gezien. Tevreden klant dus.

Zilvervisjes slaapkamer Recensie door Aad Broekmans
Tot onze grote ergernis al jaren zilvervissen in onze slaapkamer. Met name in ons bed natuurlijk erg smerig. We hebben door ons huis deze verjager in het stopcontact gedaan met als gevolg dat ze weggingen. Enorm blij met het resultaat, zeker gezien de relatief lage kosten!

zilvervisjes Recensie door Anneke
Wij gebruiken 3 pest rejects 2000 in onze woning en de zilvervisjes waren na zo’n 7 dagen allemaal verdwenen. Een enorm fijn en schoon gevoel. Kortom, bedankt 123ongedierte!

zeer goed Recensie door Muisje
We hebben na 4 weken geen muisjes meer gehoord, de pest reject doet wat ie moet doen. Ons gezin is er heel erg blij mee. We hebben we kleine kinderen en het was erg smerig met de muizen. Groetjes Een blije mama!

muizen en spinnen Recensie door Katherina
deze verjager werkt klasse! Beide ongedierte soorten zijn verdwenen in onze woning. Ben er erg blij mee en dat voor die paar euro.

spin Recensie door Ankie van K.
altijd last van spinnen gehad, met name in de zomer, dan zitten ze op alle ramen. Ook hele grote. Deze zijn nu verdwenen. Mega super apparaat!

muizen verjagen Recensie door Otto
dankzij het verjager apparaat geen muis meer in huis gezien. Werkt zeer effectief dus.

Doeltreffend Recensie door Ynse
klopt helemaal, simpel in gebruik en zeer doeltreffend. We hadden muizen, muggen en papiervisjes. Ze zijn verdwenen. Super!

zilvervisjes Recensie door Zilvervis verjager
badkamer, zolder en in de keuken hadden we ze. Heb overal een pest reject 2000 in het stopcontact nu en ze hebben de benen genomen. Ge-wel-dig!

muggen weg Recensie door Pieter den Tol
na 2 weken geen mug meer vernomen, ze blijven op afstand. Wat een verademing!

Spinnen Recensie door Rens van G.
de spinnen zijn verdwenen. Werkt makkelijk dit, in het stopcontact steken en klaar. Super uitvinding!

Kroeg Recensie door Thijs Reus
ik heb een kroeg en doorgaans last van muizen. Zeker als het weer iets warmer is. Had alles geprobeerd totdat ik op een verjaardag op dit apparaatje gewezen werd, top! Muizen weg!

Super Recensie door Pauline
we gebruiken er 7 in onze winkel en magazijn. Hadden veel muizenoverlast, dit was na een week of 5 weg. Verder content met de levering en de behulpzame klantendienst.

Geweldig Recensie door Aad den O.
echt een topper die pest reject, ben eindelijk van de muggen en muizen af, heb er 3 in huis. Fijn apparaat!

zilvervisjes Recensie door Leo
in onze nieuwbouwwoning liepen er heel veel van rond. op elke verdieping een PJ 2000 gehangen, ze zijn voorgoed verdwenen en heb ze ook niet meer aangetroffen. Gr een blije gebruiker

muisjes Recensie door Ferdinand S.
we werden er gek van, al dat gepiep op zolder (we hebben we slaapkamer ernaast) met name mijn vrouw kon er niet meer tegen. Op de voetbalclub hoorde ik van het bestaan van de pest reject 2000, drie stuks gekocht en na een maand geen last meer van muizen en hun gepiep. Top!

anti muggen Recensie door Jack van E.
veel last van deze insecten gehad, elke kamer is voorzien van de pest reject 2000 en ze laten het om binnen te komen, grappig hoe zo’n simpel uitziend apparaatje zo doeltreffend is.

spinnen plaag Recensie door Yme K.
we hebben in onze nieuwbouwwijk veel last van spinnen, dankzij de Pest Reject 2000 zijn we er vanaf.

zilvervisjes in bed Recensie door Linda P.
hadden enorm veel last van zilvervisjes op onze slaapkamer, zelfs in ons bed! Dit apparaatje besteld en de volgende dag in huis gekregen. Na zo’n 3 weken waren ze weg en heb ze ook niet meer gezien!

Verkoop binnendienst Recensie door Angela
op ons kantoor waar we met zo’n 8 dames dagelijks de telefoon bedienen liepen vaak kleine muisjes, tot onze grote ergernis. Het probleem is verholpen! Super!!!

tegen muizen Recensie door winkelpand
enorm veel muizenoverlast in ons pand. Ik heb 6 Pest reject 2000 apparaten in het stopcontact gedaan en na een week of 6 geen muis meer gezien. Erg tevreden uiteraard. Aanrader dit!

top Recensie door Ans
superding tegen de muizen, heb er geen last meer van. Gelukkig. Had muizengif enzo geprobeerd al tijden maar dat werkt niet, de pest reject 200 wel!

werkt als een speer Recensie door Henrie van S.
content met dit product. Goed contact met de klantenservice, reageren snel en duidelijk. Levering ook direct volgende dag.

klaar met de muggen Recensie door Agnes de Booij
ik werd gek van al die muggen, dankzij dit super apparaat zoemen ze niet meer mijn slaapkamer in. Geniaal!

fijn Recensie door rick van es
de muizen zijn weg en daar ben ik natuurlijk erg blij mee!

ideaal Recensie door Klaas
perfect uitkomst als je last hebt van ongedierte. Mijn huis hangt vol met dit apparaat (4 stuks).

klasse Recensie door Evelien
mijn buren gebruikten de pest reject 2000, daarom ben ik ze ook gaan gebruiken. Gouden tip!

geweldig dit Recensie door Anke
geen last meer van muizen gehad na 3 weken, dankbaar!

Gaaf Recensie door Daan
super gadget tegen ongedierte! Mijn huis hangt vol en geen spinnen en zilvervisjes meer vernomen!

oplossing tegen muizen Recensie door winkelpand
we zochten een oplossing voor de muizenoverlast in ons winkelpand, de pest reject 2000 kan ik iedereen aanbevelen. Voor een paar euro van de muizen af, ideaal!

topper! Recensie door Daniel
klasse apparaat dit, werkt super tegen de muggen op m’n slaapkamer.

muizen in de kroeg Recensie door kroegeigenaar
hadden last van muizen in de kroeg, van alles geprobeerd van muizengif, lijm, vallen tot weet ik wat. Werd via een collega op de pest reject 2000 geattendeerd want die gebruikte ze al. Ben zeer tevreden, ze zijn verjaagd!

Tevreden klant Recensie door Elsbeth
supergoed apparaat, de zilvervisjes op de slaap- en badkamer zijn verdwenen.

muis op zolder Recensie door Akkie
durfde de was niet meer op te hangen op zolder. Ben zeer angstig voor muizen. Probleem was na 3 weken opgelost met de pest reject 2000. Gaaf ding!

muizen in de zaak Recensie door Evert
Wij hebben een grote meubelspeciaalzaak en hadden last van muizen. Na een week of 5 waren ze weg. Erg blij mee!

Mega! Recensie door John
Ben zeer content met dit apparaat, heb een slagerij en 3 pest rejects 2000 in de stopcontacten gedaan. Weg muizen.

werkt perfect Recensie door Jannie
geen zilvervisjes met gezien in de badkamer!

muizen in kantine Recensie door Voetbalclub
de kantine is muizenvrij na het gebruik van de pest reject 2000, super!

werkt beter dan muizengif Recensie door Eef
geweldig product dit, ben zeer tevreden. Muizen gif werkt niet, de PJ verjager wel!

tevreden Recensie door Arne
de pest reject 2000 maakt korte metten met ons ongedierte op zolder. De muizen zijn verdwenen!

ongedierte Recensie door Kledingzaak
in onze kledingwinkel lopen nog weleens muisjes. Met 5 pest rejects in de stopcontacten zijn ze gelukkig verdwenen.

muizen in de zaak Recensie door Restaurant
veel last van muizen in ons restaurant, dankzij dit product kunnen onze klanten weer rustig dineren.

spinnen weg Recensie door Kim
heb 3 x de Pest Reject 2000 in huis geplaatst en de spinnen zijn gelukkig vertrokken. Goed product en goedkoop.

top Recensie door Gonny
werkt super, na 6 weken geen muis meer gezien.

Anti mug – Pest Reject 2000

De Pest Reject 2000 verjaagd muggen en is volledig anti-mug. Alle ongedierte en insecten dat we doorgaans liever zien gaan dan komen. Het uitgebreid geteste apparaat is namelijk zeer effectief tegen alles dat kruipt, knaagt en steekt. Geleedpotig, staartdragend, bloedzuigend, De Pest Reject 2000 wijst het de deur sneller dan u ‘Anti Mug!’ kunt gillen.

 

Pest reject 2000 anti mug verjager

 

 

anti mugger verjager

 

Hoe werkt de Pest Reject 2000 anti mug?

Andere anti mug producten ontworpen om muggen te weren zijn afhankelijk van zware chemicaliën. Giftige stoffen die ook voor u schadelijk zijn. Onze muggen verjager gebruikt niks anders dan elektromagnetisme en een ultrasoon geluid, een onaangenaam hoge toon die alleen ongedierte/insecten kunnen horen.  De vibraties van dit geluid maken het ongedierte onmogelijk normaal te kunnen functioneren in gehoorsafstand ervan. Ze zullen dus simpelweg vertrekken.

Anti mug? Met de revolutionaire Pest Reject 2000 zijn de muggen binnen een mum van tijd verjaagt!

Anti mug – Wie gebruiken de Pest Reject 2000?

Onze anti mug verjager wordt inmiddels door vele tienduizenden huishoudens in Nederland en België gebruikt. Daarnaast zijn we ook hofleverancier van deze muggen verjager binnen de zakelijke markt. Hierbij kun je denken aan winkels, hotels, kroegen, restaurants, magazijnen, logistiek dienstverleners en nog veel meer. Binnen elke branche kent men het probleem met muggen De Pest Reject 2000 anti mug zorgt er effectief voor dat deze wegblijven. Voorgoed muggenvrij!

Meer weten over de anti mug werking van ongedierte en insecten verjager Pest Reject 2000?