123ongedierte.nl

STUUR EEN BERICHT VIA HET CONTACTFORMULIER, BINNEN 1 UUR ANTWOORD!

Heb je een vraag? De meest voorkomende vragen hebben wij voor je verzameld. Mogelijk kunnen we je hiermee al helpen. Zo niet, stuur ons dan vooral een bericht via het contactformulier of mail naar info@123ongedierte.nl

Een van onze medewerkers zal binnen 1 uur al contact met je opnemen, wij staan 7 dagen per week voor je klaar. Hartelijk dank!

Nadat je op de verzend-button klikt verschijnt er een melding op je scherm dat het contactformulier succesvol is verzonden. Ook ontvang je direct een automatisch bericht in je mailbox met daarin jouw ingevulde gegevens in het contactformulier. Vervolgens krijg je binnen 1 uur antwoord. Prettige dag!

 

Veel gestelde vragen

Tegen welk ongedierte en insecten kan ik de Pest Reject 2000 inzetten?
Tegen al het kleine ongedierte en insecten. Denk hierbij aan: muizen, vliegen, muggen, spinnen, zilversjes, papiervisjes, torren, fruitvliegjes, bijen, hommels, kevers, wantsen, mijten, teken, kakkerlakken, mieren en houtwormen.
Hoe installeer ik de Pest Reject 2000 en hoelang werkt hij?
Op de meest simpele manier die er is. Steek de Pest Reject 2000 eenvoudig in het stopcontact en het ongedierte en de insecten blijven buiten een straal van 30 – 50 m². Om nog sneller resultaat te zien (en te behouden) raden wij aan om per 30 m2 een Pest Reject 2000 ongedierteverjager te plaatsen in uw huis. De Pest Reject 2000 gaat doorgaans 3.8 jaar mee. Een kleine investering dus voor zoveel plezier.
Hoeveel Pest Rejects 2000 moet ik gebruiken voor mijn woning?
De gouden regel voor een optimale werking van de Pest Reject 2000 is 1 apparaat per 30 m2 woonoppervlak. Een gemiddeld huishouden heeft 3 – 5 Pest Rejects 2000 in gebruik.
Hoe werkt de Pest Reject 2000 qua technologie?
Deze revolutionaire ongediertebestrijder combineert twee technologieën:

  1. Elektromagnetisme; zorgt voor impulsen op de bedrading in muren, wat zorgt voor een vijandige omgeving voor spinnen, mieren, kakkerlakken, muizen, ratten en andere kleine knaagdieren en maakt dat die verdwijnen.
  2. Geluidsgolven; permanent uitgezonden door het apparaat, zorgen ervoor dat het leven voor insecten (muggen, vliegen, zilvervisjes enz.) ondraaglijk wordt, waardoor ze op de vlucht slaan.

De Pest Reject 2000 doodt niet, maar laat ongewenste dieren op de vlucht slaan. Niet schadelijk voor mensen, computers, toestellen en huisdieren als katten en honden. Deze verjager werkt zonder chemicaliën of gif en is uitvoerig getest in laboratoria.

Is de Pest Reject schadelijk voor mensen of huisdieren?
Nee. De Pest Reject 2000 is niet schadelijk voor mensen, computers, toestellen en huisdieren als katten en honden. Deze verjager werkt zonder chemicaliën of gif en is uitvoerig getest in laboratoria. Wel adviseren wij dit apparaat niet te gebruiken als u bijv hamsters in huis heeft.
Betaal ik verzendkosten?
Vanaf een bestelling van 2 stuks bezorgen we je bestelling GRATIS in Nederland en België . Bij een bestelling van 1 Pest Reject 2000 rekenen wij € 4,95. Een gemiddeld huishouden heeft 3 – 5 Pest Rejects 2000 in gebruik.
Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Alle bestellingen die voor 17.00 uur zijn geplaatst worden de volgende dag afgeleverd in Nederland en België. Wij verzenden al onze bestellingen veilig en vertrouwd met PostNL.
14 dagen GRATIS proberen?
Je kunt onze producten 14 dagen lang GRATIS uitproberen. Slechts 0,3% van onze klanten maakt gebruik van de retour regeling. 99,7% is dus ZEER tevreden over de Pest reject 2000 en heeft deze jarenlang in gebruik. Een cijfer waar wij trots op zijn! Na het retourneren ontvang je binnen 2 weken van ons je geld terug. Doorgaans al binnen 1 week.
Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?
Betalen kan met iDeal (via uw eigen bank), VISA, Mastercard en MisterCash (België).
Geven jullie garantie?
Jazeker! Wij geven een jaar lang garantie op elke Pest Reject 2000. Wij doen nooit zo moeilijk. Vandaar dat we ook al 5 jaar op internet bestaan…..
Hoe kan ik contact opnemen met jullie?
Het is gemakkelijk om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook info@123ongedierte.nl. Je ontvangt van ons altijd binnen 1 uur antwoord, 7 dagen per week. Dat vinden wij normaal.
Hanteren jullie een privacybeleid?

Privacybeleid 123Ongedierte.nl

Versie 5.9
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 09 oktober 2017.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van 123Ongedierte.nl. U dient zich ervan bewust te zijn dat 123Ongedierte.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

123Ongedierte.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van 123Ongedierte.nl of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van 123Ongedierte.nl of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies