Bestel de Pest Reject 2000

Wij hebben dé oplossing om zilvervisjes te bestrijden op een diervriendelijke manier uit uw huis, winkel, kantoor of magazijn te verjagen; zilvervis verjager Pest Reject 2000. Wij bestrijden zilvervisjes!

Bestrijden zilvervisjes met de Pest Reject 2000

Onze zilvervis bestrijder wordt inmiddels door vele tienduizenden huishoudens in Nederland en België gebruikt. Daarnaast zijn we ook hofleverancier van deze zilvervisjes verjager binnen de zakelijke markt. Hierbij kun je denken aan winkels, hotels, kroegen, restaurants, magazijnen, logistiek dienstverleners en nog veel meer. Binnen elke branche kent men het probleem met zilvervisjes. De Pest Reject 2000 om zilvervisjes te bestrijden zorgt er effectief voor dat deze wegblijven. Voorgoed zilvervisvrij!

Bestel de Pest Reject 2000

Waarom Pest Reject 2000?

1. Verjaagt muizen, muggen, vliegen, kakkerlakken, papiervisjes, spinnen, zilvervisjes, ratten, bedwantsen en ander ongedierte;

2. Maakt gebruik van een dubbele technologie: elektromagnetisch en een ultrasoon geluid;

3. Is niet hoor- en voelbaar voor mensen, katten, honden, vogels en reptielen;

4. Nu slechts € 34,95 per stuk. Bij afname van twee of meer hoge kortingen;

5. Is een simpel maar revolutionair product dat werkt;

Waarom 123Ongedierte.nl?

1. 74.000+ tevreden klanten in Nederland en België;

2. GRATIS verzending in Nederland en België vanaf 2 stuks;

3. GRATIS uitproberen, wij geven 14 dagen recht van retour garantie;

4. Voor 17.00 besteld, volgende dag al in huis;

5. Wij verkopen de Pest Reject 2000 al meer dan 5 jaar, aan zowel particulieren als bedrijven, het is een bewezen en doorontwikkeld product;

Bestel de Pest Reject 2000

74.000+ KLANTEN UIT NEDERLAND EN BELGIE HEBBEN DANKZIJ DE PEST REJECT 2000 OM ZILVERVISJES TE BESTRIJDEN GEEN LAST MEER VAN ZILVERVISJES!

Onze tevreden klanten

Zij hoeven zich niet langer zorgen te maken over gepiep, geknaag en gezoem in hun woning of bedrijfspand. Waarom zou jij dat wel doen?

Bestel de Pest Reject 2000 en start vandaag nog met bestrijden zilvervisjes uit je woning of bedrijfspand!

Wil jij net als velen ook jouw succes met de Pest Reject 2000 delen? Laat het ons alsjeblieft weten via het contactformulier.

Pest Reject 2000 – bestrijden zilvervisjes!

Zeer goedkope manier om uw huis, winkel, hotel of magazijn compleet ongedierte vrij te maken. Nooit meer bedwantsen, muggen, vliegen, muizen, zilvervisjes, kakkerlakken, spinnen, papiervisjes, ratten en andere beestjes om u heen….

Steek de Pest Reject 2000 eenvoudig in het stopcontact en de parasieten blijven buiten een straal van 30 – 50 m². Om nog sneller resultaat te zien (en te behouden) raden wij doorgaans aan om per 30 m2 een Pest Reject 2000 zilvervis bestrijder te plaatsen in uw huis. De Pest Reject 2000 is ideaal om muggen te bestrijden, muizen, ratten, zilvervisjes, spinnen en andere nare insecten en ongedierte.

Bij een gemiddelde woning in Nederland worden doorgaans zo’n 3 tot 5 apparaten gebruikt.

Deze revolutionaire ongediertebestrijder combineert twee technologieën:

1. Elektromagnetisme; zorgt voor impulsen op de bedrading in muren, wat zorgt voor een vijandige omgeving voor spinnen, mieren, kakkerlakken, muizen, ratten en andere kleine knaagdieren en maakt dat die verdwijnen.

2. Geluidsgolven; permanent uitgezonden door het apparaat, zorgen ervoor dat het leven voor insecten (wantsen, muggen, vliegen, zilvervisjes, papiervisjes enz.) ondraaglijk wordt, waardoor ze op de vlucht slaan.

De Pest Reject 2000 doodt niet, maar laat ongewenste dieren op de vlucht slaan. Niet gebruiken als u konijnen of hamsters in huis heeft. Niet schadelijk voor mensen, computers, toestellen en huisdieren als katten en honden. Deze muggen verjager werkt zonder chemicaliën of gif en is uitvoerig getest in laboratoria.

14 DAGEN GRATIS PROBEREN

Wij raden aan om per 30 m2 één Pest Reject 2000 te gebruiken voor een optimaal resultaat. Onze klanten bestellen gemiddeld 3 – 5 apparaten.

VEEL GESTELDE VRAGEN

+ Tegen welk ongedierte en insecten kan ik de Pest Reject 2000 inzetten?

+ Hoe installeer ik de Pest Reject 2000 en hoelang werkt hij?

+ Hoeveel Pest Rejects 2000 moet ik gebruiken voor mijn woning?

+ Hoe werkt de Pest Reject 2000 qua technologie?

+ Is de Pest Reject schadelijk voor mensen of huisdieren?

+ Betaal ik verzendkosten?

+ Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

+ 14 dagen GRATIS proberen?

+ Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

+ Geven jullie garantie?

+ Hoe kan ik contact opnemen met jullie?

+ Hanteren jullie een privacybeleid?