Koop de Pest Reject 2000 muizenverjager

Last van muizen? Nu niet meer!

Muizen…… Iedereen kent het wel, het gepiep en de angst als ze voorbij lopen. Muizen in huis is gewoon vies,  onhygiënisch en ze brengen ziektes met zich mee. En als je niet direct met bestrijden begint dan worden het er steeds meer. Een jong muisje is na 2 maanden geslachtsrijp en heeft gemiddeld 6 tot 10 worpen met 5 á 6 jongen. Reken maar uit dus….

Wij hebben dé perfecte oplossing om muizen te bestrijden voor je en ook nog eens betaalbaar: muizen verjager Pest Reject 2000! Veilig muizen bestrijden op een diervriendelijke manier en zonder chemicaliën. En ook nog eens vele malen goedkoper dan een ongediertebestrijder langs laten komen!

Wanneer wordt de Pest Reject 2000 ingezet? Om muizen, zilvervisjes, vliegen, muggen, spinnen, papiervisjes, torren, fruitvliegjes, bijen, hommels, kevers, wantsen, mijten, teken, kakkerlakken, mieren en houtwormen te verjagen.

 

 

 

 

Koop de Pest Reject 2000 muizenverjager

Waarom Pest Reject 2000?

1. Verjaagt muizen, muggen, vliegen, kakkerlakken, papiervisjes, spinnen, zilvervisjes, ratten, bedwantsen en ander ongedierte;

2. Maakt gebruik van een dubbele technologie: elektromagnetisch en een ultrasoon geluid;

3. Is niet hoor- en voelbaar voor mensen, katten, honden, vogels en reptielen;

4. Nu slechts € 34,95 per stuk. Bij afname van twee of meer hoge kortingen;

5. Is een simpel maar revolutionair product dat werkt;

Waarom 123Ongedierte.nl?

1. 74.000+ tevreden klanten in Nederland en België;

2. GRATIS verzending in Nederland en België vanaf 2 stuks;

3. GRATIS uitproberen, wij geven 14 dagen recht van retour garantie;

4. Voor 17.00 besteld, volgende dag al in huis;

5. Wij verkopen de Pest Reject 2000 al meer dan 5 jaar, aan zowel particulieren als bedrijven, het is een bewezen en doorontwikkeld product;

Koop de Pest Reject 2000 muizenverjager

74.000+ KLANTEN UIT NEDERLAND EN BELGIE HEBBEN DANKZIJ DE PEST REJECT 2000 GEEN LAST MEER VAN MUIZEN!

Onze tevreden klanten

Zij hoeven zich niet langer zorgen te maken over gepiep, geknaag en gezoem in hun woning of bedrijfspand. Waarom zou jij dat wel doen?

Bestel de Pest Reject 2000 vandaag nog en verjaag alle mieren uit je woning of bedrijfspand!

Wil jij net als velen ook jouw succes met de Pest Reject 2000 delen? Laat het ons alsjeblieft weten via het contactformulier.

Pest Reject 2000 – dé effectieve verjager van muizen!

Zeer goedkope manier om uw huis, winkel, hotel of magazijn compleet ongedierte vrij te maken. Nooit meer muggen, vliegen, muizen, zilvervisjes, kakkerlakken, spinnen, papiervisjes, ratten en andere beestjes om u heen….

Steek de Pest Reject 2000 eenvoudig in het stopcontact en de parasieten blijven buiten een straal van 30 – 50 m². Om nog sneller resultaat te zien (en te behouden) raden wij doorgaans aan om per 30 m2 een Pest Reject 2000 muizen verjager te plaatsen in uw huis. De Pest Reject 2000 is ideaal om vliegen te bestrijden, muizen, ratten, zilvervisjes, spinnen, papiervisjes en andere nare insecten en ongedierte.

Bij een gemiddelde woning in Nederland worden doorgaans zo’n 3 tot 5 apparaten gebruikt.

Deze revolutionaire ongediertebestrijder combineert twee technologieën:

1. Elektromagnetisme; zorgt voor impulsen op de bedrading in muren, wat zorgt voor een vijandige omgeving voor spinnen, mieren, kakkerlakken, muizen, ratten en andere kleine knaagdieren en maakt dat die verdwijnen.

2. Geluidsgolven; permanent uitgezonden door het apparaat, zorgen ervoor dat het leven voor insecten (muggen, vliegen, zilvervisjes, papiervisjes enz.) ondraaglijk wordt, waardoor ze op de vlucht slaan.

De Pest Reject 2000 muizen verjager doodt niet, maar laat ongewenste dieren op de vlucht slaan. Niet gebruiken als u konijnen of hamsters in huis heeft. Niet schadelijk voor mensen, computers, toestellen en huisdieren als katten en honden. Deze verjager werkt zonder chemicaliën of gif en is uitvoerig getest in laboratoria.

14 DAGEN GRATIS PROBEREN

Wij raden aan om per 30 m2 één Pest Reject 2000 te gebruiken voor een optimaal resultaat. Onze klanten bestellen gemiddeld 3 – 5 apparaten.

VEEL GESTELDE VRAGEN

+ Tegen welk ongedierte en insecten kan ik de Pest Reject 2000 inzetten?

+ Hoe installeer ik de Pest Reject 2000 en hoelang werkt hij?

+ Hoeveel Pest Rejects 2000 moet ik gebruiken voor mijn woning?

+ Hoe werkt de Pest Reject 2000 qua technologie?

+ Is de Pest Reject schadelijk voor mensen of huisdieren?

+ Betaal ik verzendkosten?

+ Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

+ 14 dagen GRATIS proberen?

+ Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?

+ Geven jullie garantie?

+ Hoe kan ik contact opnemen met jullie?

+ Hanteren jullie een privacybeleid?